Busreis Parijs 5 dagen

Busreis Parijs 5 dagen

frankrijk
vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 3 aanbieders
prijs al vanaf 195,-

Comfortabel en op u gemak Parijs ontdekken

Rustig op je gemak, tijd om echt het allerbeste van Parijs en omgeving te bekijken.. spreekt jou dit aan? Dan is de 5-daagse bus excursiereis naar Parijs een goede optie. Bij Van Nood Reizen & Effe Weg zijn de 5-daagse stedentrips te boeken. Tijdens deze reis word je naar de mooiste plekken van de stad gebracht. Wat dacht je van de gezellige wijk Montmartre? Hier kun je onder andere de beroemde basiliek de Sacre Coeur terugvinden en een mooi portret of karikatuur laten maken op het aangrenzende Place du Tertre waar veel kunstenaars te vinden zijn. Ook is een bezoek aan het indrukwekkende paleis Versailles onderdeel van het programma, echter kan er tijdens de reis ook gekozen worden om enkele excursies over te slaan om nog meer vrije tijd in de stad te hebben. Zo kun je op eigen gelegenheid bijvoorbeeld heerlijk shoppen of naar één van de vele musea in de stad!

Liefhebber van Disney? Dan is een andere optie de 5-daagse reis van Peter Langhout Reizen. Hier ontdek je de stad Parijs en heb je ook 2 dagen de tijd voor een bezoek aan het pretpark Disneyland. Ideaal voor pretparkliefhebbers die zowel cultuur willen snuiven, als plezier willen maken in het pretpark. Toch liever korter op reis? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de 2-daagse of 4-daagse busreizen naar Parijs.

Vergelijk alle reisaanbieders met 5-daagse reizen met de bus


Wat mag je niet missen in Parijs?

algemeen

Place des Vosges

Dit oudste plein van Parijs vind je in de wijk Le Marais. Dit is een plein vol geschiedenis. Je hebt hier bijvoorbeeld de bekende gebouwen Pavillon de la Reine en Pavillon du Roi. Vroeger woonden er op dit plein veel bekende mensen, zoals bijvoorbeeld Victor Hugo. Dat is een bekende schrijver en dichter.

algemeen

Moulin Rouge

In het 18e arrondissement van Parijs bevindt zich de rosse buurt van Parijs. In deze buurt bevindt zich de Moulin Rouge, wereldberoemd en in vele films komt deze club in beeld. Heel erg leuk om een keer gezien te hebben. Je kunt hier ook eten.

algemeen

Sacré-Coeur

Je vindt de Sacré-Coeur bovenop de heuvel Montmartre. Je kunt het niet missen, want de basiliek is witgekleurd en heeft een mooie uitstraling. De basiliek heeft een plein met veel trappen en groen. Het is leuk om hier even te genieten van de plaats waar je je bevindt. Boven bij de basiliek krijg je weer een mooi uitzicht van de stad voorgeschoteld. Binnen kun je een prachtige afbeeldingen van mozaïek van Jezus bewonderen. Deze basiliek is gebouwd ter nagedachtenis aan de Frans-Duitse oorlog.

algemeen

Arc de Triomphe

De Arc de Triomphe bevindt zich op één van de drukste plekken van Parijs. Deze triomfboog heeft zijn oorsprong in de 19e eeuw. Het is leuk om deze boog te beklimmen. De klim is de moeite waard, omdat het je een spectaculair uitzicht over de stad geeft.

algemeen

De Eiffeltoren

Wanneer je aan Parijs denkt, denk je aan de Eiffeltoren. Dan moet je deze ook wel bezoeken. Het is namelijk ook het symbool van Parijs. Leuk is om de Eiffeltoren ’s avonds te bekijken, omdat tussen 21.00 uur en 24.00 uur de Eiffeltoren elk uur wordt verlicht. Wanneer je voor het uitzicht wilt gaan, is het aan te raden tickets vooraf via internet te kopen. Dit scheelt wachten.

algemeen

De Notre-Dame

Deze kathedraal is niet moeilijk te vinden, want deze staat midden in het centrum van de stad. In 1804 werd Napoleon hier gekroond tot keizer. Het gebouw is keizerlijk en daardoor prachtig.

De leukste info & tips voor een busreis Parijs

Kerst in Disneyland Parijs

Het promofilmpje voor kerst in Eurodisney is weer heel sfeervol geworden. Er zijn kerstbomen, ijsbanen en mooie kerstshows. Ook al je Disney vriendjes en vriend...

kerstboom

Fijne feestdagen vanuit Parijs!

Het is alweer bijna kerst. Nog een klein weekje kertsmarkten in Parijs en daarna maakt de Franse hoofdstad zich klaar voor het nieuwe jaar. Ook Busreis Parijs b...