Fijne feestdagen vanuit Parijs!

vlag frankrijk

Kerstshoppen in Parijs? Ook dat kan met de bus!

Het is alweer bijna kerst. Nog een klein weekje kertsmarkten in Parijs en daarna maakt de Franse hoofdstad zich klaar voor het nieuwe jaar. Ook Busreis Parijs bereidt zich voor op 2012. 2011 was het jaar waarin we mooie artikelen schreven over belangrijke attracties in de stad. Ook schreven we over tips voor je stedentrip per bus. Op deze manier kunnen we je ook in het nieuwe jaar een Busreis Parijs aanbieden tegen een scherpe prijs. En of dat nu een 3-daagse of 5-daagse is, niets is ons te gek.

We typen dit bericht vanuit Parijs. De kerstmarkt was echt heel leuk. Zeker een aanrader als je dit jaar niet bent geweest. Jammer dat het wel af en toe regende. Daarnaast hebben we een bezoekje gedaan aan de Walt Disney Studios Park. Vorig jaar waren we al naar Disneyland Parijs geweest, maar de Studios zijn ook echt de moeite waard. De Eiffeltoren ziet er deze tijd van het jaar ook heel mooi uit. Ook een deel van januari is hij iedere nacht op bepaalde tijden speciaal verlicht hebben we ons laten vertellen.

Cultuur in Parijs

Voor de echte cultuurliefhebbers is er ook nog het Louvre. Daar zouden we eigenlijk wel een week voor willen uittrekken. We hebben nog nooit zo’n groot museum gezien, met zo’n gevarieerd aanbod aan kunst. Mocht je de Tate museums kennen in Londen, het Louvre is de beide Tate musea ineen! Wat we nog steeds een keer willen doen is een excursie met gids naar de Joodse wijk, helaas gaat dat er deze week niet meer van komen.

Busreis Parijs top 3


Handige reistips & deals

Kerst in Disneyland Parijs

Het promofilmpje voor kerst in Eurodisney is weer heel sfeervol geworden. Er zijn kerstbomen, ijsbanen en mooie kerstshows. Ook al je Disney vriendjes en vriend...

kerstboom

Fijne feestdagen vanuit Parijs!

Het is alweer bijna kerst. Nog een klein weekje kertsmarkten in Parijs en daarna maakt de Franse hoofdstad zich klaar voor het nieuwe jaar. Ook Busreis Parijs b...