Kerst in Disneyland Parijs

vlag frankrijk

Beleef de magie met Kerst!

Het promofilmpje voor kerst in Eurodisney is weer heel sfeervol geworden. Er zijn kerstbomen, ijsbanen en mooie kerstshows. Ook al je Disney vriendjes en vriendinnetjes hebben leuke kerstkleding aan. Je kunt zelfs je verlanglijstje op de bus doen in het postkantoor van de kerstman zelf. Dan weet je zeker dat hij aankomt. Op de hoofdpagina van busreis Parijs kun je nu heel voordelig een reis naar Parijs boeken. Naast een busreis kun je in een hotel overnachten en op diverse excursies in Parijs zelf.

Het park is deze twee maanden helemaal gevuld met magische momenten en een onvergetelijke atmosfeer. Wat wil je nog meer? Samen met je favoriete Disney figuren kerstmis vieren is het mooiste wat er is. Lantaarnpalen en bomen zijn versierd met kerstverlichting.

En wil je Mickey ontmoeten? Dat kan gewoon, en al z’n vriendjes zijn er ook bij. Ook kun je een foto laten maken in Goofy’s arreslee. Mickey heeft een nieuwe knuffel. Deze heet Duffy, uiteraard mag je die ook even aaien. Uiteraard kun je ook nog een keer ‘it’s a small world’ meezingen! Als je ergens de kerstspirit wil meemaken, dan is het hier wel. Ga dus snel mee met een busreis Parijs! Lekker er even een paar dagen uit hoeft niet duur te zijn!

Busreis Parijs top 3


Handige reistips & deals

Kerst in Disneyland Parijs

Het promofilmpje voor kerst in Eurodisney is weer heel sfeervol geworden. Er zijn kerstbomen, ijsbanen en mooie kerstshows. Ook al je Disney vriendjes en vriend...

kerstboom

Fijne feestdagen vanuit Parijs!

Het is alweer bijna kerst. Nog een klein weekje kertsmarkten in Parijs en daarna maakt de Franse hoofdstad zich klaar voor het nieuwe jaar. Ook Busreis Parijs b...