Lente in Parijs

vlag frankrijk

Heerlijke lentedagen in Parijs

Het is heerlijk weer in de stad Parijs. En het mooie is dat je er met de bus zo bent. Bedenk je eens dat je binnen vijf uurtjes in het centrum van de hoofdstad van Frankrijk kunt zijn. Heerlijk toch? Met temperaturen hoger dan twintig graden is het heel aangenaam in Parijs voor deze tijd van het jaar. De lente is begonnen.

Busreis Parijs geeft tips

Maar wat kun je dan zoal doen met dit heerlijke weer? Zoals we al eerder hebben geschreven kun je een mooie boottocht maken over de Seine. Door het heldere weer zijn de bekende uitzichten ook prachtig. Hiermee bedoelen we natuurlijk de uitzichten vanaf de Eiffeltoren en boven in de wijk Montmartre. Ook zijn de terrasjes uiteraard weer open, hier drink je een lekker wijntje, biertje of iets fris. En de temperatuur is zo lekker dat je ook buiten kunt eten.

Speciale attracties in Parijs

Er staan in April twee hele speciale dingen op het programma. Disneyland Parijs bestaat op 12 april 20 jaar. En zoals je van dit pretpark kunt verwachten gaat dit feest niet ongemerkt voorbij. Naast exclusieve avondshows is er een nieuwe parade. Ook heeft het park langere openingstijden dan normaal. Als je al een keer naar Disneyland Parijs bent geweest en er niet meer per sé heen hoeft, heeft Busreis Parijs prachtige andere reizen voor je in petto!

Drie dagen na de verjaardag van Disneyland Parijs, op 15 april wordt de jaarlijkse marathon van Parijs gelopen. De hele binnenstad staat die dag in het teken van deze prachtige loopwedstrijd. Mocht je zelf hardlopen, dan is dit een hele leuke marathon om zelf eens te lopen. Het is alsof je met een gids een route langs de mooiste plekjes loopt die Parijs te bieden heeft.

Samen met Busreis Parijs kun je deze lente onvergetelijk maken. Boek je reis naar de stad online!

Busreis Parijs top 3


Handige reistips & deals

Kerst in Disneyland Parijs

Het promofilmpje voor kerst in Eurodisney is weer heel sfeervol geworden. Er zijn kerstbomen, ijsbanen en mooie kerstshows. Ook al je Disney vriendjes en vriend...

kerstboom

Fijne feestdagen vanuit Parijs!

Het is alweer bijna kerst. Nog een klein weekje kertsmarkten in Parijs en daarna maakt de Franse hoofdstad zich klaar voor het nieuwe jaar. Ook Busreis Parijs b...