Busreis Parijs 4 dagen

Busreis Parijs 4 dagen

frankrijk
vergelijk aanbieders Wij vergelijken tot wel 5 aanbieders
prijs al vanaf 99,-

De ideale reistijd voor een stedentrip in Parijs

Wereldstad Parijs kent een groot aantal schoonheden, de wereldberoemde plaatjes van de Eiffeltoren en de Arc du Triomphe gaan de hele wereld over. Om de stad echt te leren kennen, is een 4-daagse busreis naar Parijs een uitstekende keuze! Deze 4-daagse busreizen worden dan ook het meeste uitgevoerd door de verschillende reisorganisaties, zoals: Van Nood Reizen, Slangen Reizen en Effe weg.

Hoe ziet een 4-daagse reis eruit?
De reisprogramma’s zien er bij alle reisorganisaties iets anders uit. Over het algemeen zit er bij de reis een stadstour met de bus inbegrepen, om in korte tijd sowieso de hot-spots te hebben gezien. Verder heb je in de meeste gevallen de mogelijkheid om mee te gaan op extra excursie (naar bijvoorbeeld Versailles of een fietstour), of gewoon een lekker dagje volledig zelf op pad te gaan in Parijs. Het grote voordeel van de reisorganisaties, is dat je de reis qua excursies grotendeels zelf kunt vormgeven. Wil je veel vrije tijd om zelf dingen te ondernemen? Dan is hier ruimte voor. Vind je georganiseerde excursies leuk? Dan zijn hier ook talloze mogelijkheden voor. Wij raden je aan om de reisprogramma’s van de partners op onze website goed door te nemen, zodat je weet wat de mogelijkheden exact zijn!

Liever echt het optimale uit jouw reis halen? Bekijk dan ook de 4-daagse combinatiereizen met hierin een bezoek aan Parijs en het magische pretpark Disneyland Parijs. Deze reizen zijn ook mogelijk bij de 5-daagse busreizen naar Parijs.

Vergelijk alle reisaanbieders met busreizen naar Parijs


Ideaal om te bezichtigen in 4 dagen Parijs

tijd

Eiffeltoren in de avond

Waar je ook bent in Parijs, de Eiffeltoren zie je regelmatig verschijnen. Wil je een bezoek aan deze imposante toren brengen, doe dat dan als het donker is. Om 22:00 uur worden om de vijf minuten de lampjes van de toren aangezet. Dit geeft een extra gaaf effect. Uiteraard is dit vooral een aanrader wanneer je met je partner naar Frankrijk gaat. Een romantischer plaats is bijna niet denkbaar. Wil je graag naar boven met de lift, zorg er dan wel voor dat je op tijd ter plaatse bent. De laatste lift gaat om 23:00 uur. In de zomervakantie is dit nog een uurtje later. De prijzen zijn afhankelijk van de verdieping die je wilt bezoeken.

tijd

Het Louvre

Het Louvre Museum is een van de drukst bezochte musea ter wereld. Reken dan ook wel op aardig wat drukte. Probeer daarom al van te voren je kaartje te kopen. Dit bespaart je veel tijd wanneer je bij het Louvre bent aangekomen. Wat heel prettig is aan een bezoek aan het Louvre, is dat het kaartje de gehele dag geldig is. Je kunt tussendoor dus gerust even ergens iets gaan eten en na een tijdje verder kijken in het museum. Het is ook nog een optie om ’s avonds een bezoek te brengen aan het museum. Het kaartje is dan goedkoper en het is vaak ook iets rustiger dan overdag.

tijd

Sacré Coeur

Deze prachtige kerk moet je gezien hebben. Deze basilisk was vroeger, en ook nu nog, een belangrijke plek voor pelgrims. Het is mooi om deze kerk te bekijken, maar een ander aspect is dat je vanaf deze basilisk een geweldig uitzicht over de stad hebt. In de kerk kun je een kijkje nemen bij een heel aantal schilderijen, prachtige bronzen deuren en diverse beeldhouwwerken. Wil je binnenkomen in de kerk, dan moet je wel over een redelijke conditie beschikken. Je hebt namelijk 237 traptreden te gaan voordat je binnen bent. Het is anders eventueel ook mogelijk om gebruik te maken van de kabelbaan. De Sacré Coeur is dagelijks van 06:00 uur tot 22:30 uur geopend. Het bezoeken van de kerk zelf is gratis, maar wanneer je ook de crypte wilt binnengaan, dan betaal je 5 euro per persoon.

tijd

Arc de Triomphe

Beklim 284 treden en geniet van het prachtige uitzicht dat je dan hebt. Schenk echter niet alleen aandacht aan het panorama, maar bekijk de triomfboog zelf ook eens goed. Aan de buitenkant zijn schitterende beeldhouwkundige versieringen te zien. De toegangsprijs bedraagt 9,50 euro per persoon.

De leukste info & tips voor een busreis Parijs

Kerst in Disneyland Parijs

Het promofilmpje voor kerst in Eurodisney is weer heel sfeervol geworden. Er zijn kerstbomen, ijsbanen en mooie kerstshows. Ook al je Disney vriendjes en vriend...

kerstboom

Fijne feestdagen vanuit Parijs!

Het is alweer bijna kerst. Nog een klein weekje kertsmarkten in Parijs en daarna maakt de Franse hoofdstad zich klaar voor het nieuwe jaar. Ook Busreis Parijs b...