Tips voor busreizen

vlag frankrijk

Nog meer comfort in de bus? Gebruik onze handige tips

Busreis Parijs geeft je een aantal tips voor busreizen. Zo ga je goed voorbereid de mooiste vakantie naar Frankrijk tegemoet! Waar moet je aan denken? Wat is handig om mee te nemen? Je kunt natuurlijk uren voor je uit gaan staren, of naar buiten kijken. Busreizigers die op zoek zijn naar handige tips, mogen hier verder lezen!

De tips van Busreis Parijs

– Een bus is niet het meest comfortabele vervoer. Om het toch een beetje comfortabel voor jezelf te maken is een opblaasbaar nekkussentje heel fijn. Handig voor als je even wil slapen, of gewoon net iets fijner zitten. Mocht je willen slapen, dan zijn oordopjes ook geen overbodige luxe. Simpele oordopjes kun je ook bij een bouwmarkt halen.

– Een armbandje tegen misselijkheid (acupressuur polsbandje) kan voor sommige reizigers ook uitkomst bieden. Zo kun je toch even een boek lezen, als je dit normaal niet kunt. Er is een speciaal model voor kinderen en volwassenen. Ook kun je tabletten tegen reisziekte krijgen.

– Als je even op zoek bent naar wat afleiding, dan is een muziekje altijd fijn. Hiervoor neem je je mp3speler mee.

– Het is altijd lekker om wat te eten bij te hebben. Wat snacks, krentenbollen en fruit zijn makkelijk mee te nemen en zorgen niet voor veel rommel. Fruit zorgt er ook voor dat je vocht binnen krijgt en niet zo snel naar het toilet hoeft. Voldoende water drinken is natuurlijk wel een aanrader. Wat je niet op krijgt, kun je nog altijd op een ander moment van de trip opeten.

– Als je ‘s nachts rijdt is het fijn om wat warms bij te hebben, bijvoorbeeld een slaapzak of een fleecedekentje. Het kan namelijk heel koud worden.

– Stap vooral niet te uitgerust in de bus. Dan is slapen wel heel moeilijk. Je kunt bijvoorbeeld uiterlijk twee uur tot aan je busreis sporten, zo maak je lekker wat energie op en kun je dieper slapen.

We hopen dat Busreis Parijs je met deze tips voor busreizen heeft geholpen er een mooie busreis van te maken.

Busreis Parijs top 3


Handige reistips & deals

Kerst in Disneyland Parijs

Het promofilmpje voor kerst in Eurodisney is weer heel sfeervol geworden. Er zijn kerstbomen, ijsbanen en mooie kerstshows. Ook al je Disney vriendjes en vriend...

kerstboom

Fijne feestdagen vanuit Parijs!

Het is alweer bijna kerst. Nog een klein weekje kertsmarkten in Parijs en daarna maakt de Franse hoofdstad zich klaar voor het nieuwe jaar. Ook Busreis Parijs b...